Post by rauchrontairile on Feb 23, 2022 15:17:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drive Ahead! Sports IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Drive Ahead! Sports 2022 version ▞▞▞
Добар је, али нисам задовољан јер није на мрежи, биће савршено ако постоји мултиплаиер који ће се избрисати ако га учините онлајн ја ћу га поново преузети
хвала иввиксхихцкскурцигр МОЖЕТЕ ли да причате спремни сте и покушаћу да то урадим пре краја дана. Могу то да урадим Ели и ја ћу бити тамо у кући ииииии и онда можемо да одемо у продавницу да се одморимо и осетимо боље ускоро ии
Волим ову игру, али мрзим да играм спорт, плз мацк олд тиме иоу маде
То је веома добра игра за играње у слободно време. Лично, осећам да спортови вожње напред имају више режима од вожње унапред, што значи 100% забавније
Авесомр игра! Све што треба да ураде је да се ослободе енергије и додају онлајн.4.5/5
Сама игра је добра. Мој проблем је у томе што процесор нема потешкоћа да се мења и што је стриктно подешен на немогуће, у скоро сваком спорту праве јефтине ударце где додирују лопту и гурају те од ње, чак ни много игра ако ти то не дозвољава игра. И коначно, немам јебену идеју како да набавим карте, као да нема водича, туториал смрди, и чекам два дана да добијем једну карту, шта је са тим??!! У сваком случају, само сам мислио да поделим своја размишљања. П.С. забавније је са пријатељима, али дељење екрана на мом идди бидди андроиду против два огромна палца није много за видети...
Заиста сам волео да играм супер фудбал против режима. Ову игру можемо да играмо са нашим пријатељима на једном уређају. Два играча могу да играју ову игру на једном уређају
скоро више додатака него што заправо постоји време за игру
Добар је, али треба пуно батерије
Свиђа ми се јако добро, иако не играм супер фудбал, али сам и даље добар. Да сам ја власник, успео бих да се борите против људи широм света. Оно што би игру учинило бољом је борбени пас или сезона
Сјајна графика Заиста ми се свиђа игра је добра за играње са пријатељима, а такође ми треба ажурирање, али добар посао
Сећам се када је игра била тада као што сам ја играо ову игру јер ти је дозвољавала да радиш шта год желиш и да радиш трке, трке у минским пољима и све ове друге цоол ствари, али сада постоје трофеји и друге ствари које ограничавају твоју игру тако да програмери ја надам се да ћеш то вратити
ово је најнеправеднија и најгора игра икада када бот удари лопту они је убаце у гол, али када ја ударим лопту она уопште не улази, али ценим ваш труд
чак и постоје додаци, ова игра је толико сјајна да можете почети да вежбате и играте се са људима широм света
Заиста ми се свиђа ова игра, забавна је и одузима много времена
Свиђа ми се игра. такође ликови, графика и аутомобили. Али само питам: да ли су моји противници у Супер фудбалу стварни или не?
Свиђа ми се игра јер ми се свиђа режим турнира. Можете кликнути на супер фудбал, затим на турнир, а мени се свиђа турнирски режим.
Игра је тако намештена сваки пут када постигнем два гола да други тим победи
То је добра игра и све, али... Када покушате да преузмете оригиналну игру од вас, момци, каже се да ова верзија није компатибилна са вашим уређајем да ли имате неке предлоге?
Ова игра је заиста добра јер играте различите спортове. Пружа вам одлично искуство играња
То је одлична игра. Постоји много техника које се могу користити. Карактеристике су одличне, а вештачка интелигенција одлична. Један од најбољих у мом искуству
Веома је забавно и изазовно
П2в, пада скоро сваки пут и понекад изузетно дуга, игра постаје досадна и бесмислена током времена, можда заостаје, има рекламе, итд. Не преузимајте ово смеће, губљење времена.
Глупа игра.глицх када уђем у финале и пораз. Поправите ту грешку.
Ова игра је заиста забавна ако волите игрице са аутомобилима и фудбалске игре, онда би свакако требало да добијете ову игру, то су обе ствари, али у комбинацији да ли заиста треба да објашњавам колико је ово забавно?
Drive Ahead! Sports Olahraga axuy
Лепо, али мислим да је копирао Минецрафт 🤣
Нај
Drive Ahead! Sports Thể thao qpag
Drive Ahead! Sports Športové hry hmnt
Некако је лако, али помало тешко, али за мене је то 5 звездица
Добро је, али не могу дати пуну звезду
Веома ми се не свиђа чињеница да морате да сачекате да бисте играли игру. Чекање да будете у могућности да имате карте за играње игре је веома неугодно и уништава игру. не препоручујем.
Толико ми се свиђа да се надам да ће направити другу игру, али један проблем увек чекам
The Frostrune ผจญภัย woas
Програмери бришу ваше рецензије ако им дате ниске. Ова утакмица је веома неправедна и изузетно је тешко победити.
Добра је игра, али изгубио сам 3 меча јер се игра замрзнула и заостаје, поправи је и ЦПУ није фер и игра није добро направљена, заправо додајте ажурирање уместо да само правите "исправку грешака"
Јако добра игра само сам дао 4 зато што се понекад заглавим
Дакле, у суштини волим ову игру, била је невероватна, али нисам био укључен неко време и када сам наставио питао сам се где је режим тркања и схватио сам да је ажуриран и сада је то само фудбал, не смета ми, али мени волео сам тркачке и кошаркашке режиме, па вас молим да их вратите. ПС. Мислим да би било много боље са различитим модовима
Дао сам једну звездицу бц раније је имао све врсте спорта сада или имам нови телефон, преузимам га и једноставно има фудбал није задовољан тиме 😡😡😡😡
Програмери би требало да се стиде себе. Пре 3 или 4 године фудбал је био сјајна игра. Тада је уграђен у главну игру. Све су то уништили тако што су имали глупе тајмере и смешне платне зидове. 2,79 ЦАД за 40 енергије? ДА ЛИ СЕ ШАЛИШ НА МОЈ РАЧУН? То ми не дозвољава ни да одиграм 3 брза меча ове глупе игре. Апсолутно смешно, срамотно што толико кошта. Нема шансе да неко купи још 2 оскудна "свира" за 3 долара. Смешно.
Ово је у истом чамцу као и оригинал. Имао је више возила, надоградиве ликове и свакодневне изазове, али што је најважније, *слободу*. Игра вас није натерала да урадите нешто да бисте урадили друго. То више не важи ни за једног ни за другог, и због тога су и једни и други спали са некадашње славе.

Волим да играм ово. Али постоји неколико ствари које бих волео. Желео бих да се ослободите енергије, да бих могао да играм цео дан, а има доста кашњења и замрзавања, можете ли покушати да то поправите?
То је забавна игра! добијате поене, чак је и бесплатан Ви-Фи! Има забавна такмичења и још много тога! Свиђа ми се!
Ја и мој пријатељ ћемо играти на мрежи и свиђа ми се ова игра
Лепа измишљена игра, али постоји проблем што заостајем
Био би 5 звездица ако би играо за више играча, хајде, треба ми, ова игра би експлодирала
Забавно, али неће ми дозволити да купујем ствари и када купим ствари не добијем ствар коју сам купио, потрошио сам 3,99 на ову игру и нисам добио ниједан новчић
Зашто? зашто сте уклонили други режим игре и оставили само изазове...а за њих морате да сачекате неко време пре него што можете да играте! Хајде!
Ова игра је срање када учитам не ради ништа. Чекао сам 5 минута и даље ништа
Молим вас објасните ми зашто је потребан цео проклети дан да добијете 3 енергије?