Post by rauchrontairile on Feb 23, 2022 15:15:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Will it Crush? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Will it Crush? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončen denar ▞▞▞
▞▞▞ Will it Crush? 2022 version ▞▞▞
Veliko zabave. Toda oglasi vsakih 60 sekund, ki vas pripeljejo iz aplikacije in na strani trgovine s tem, kar oglašujejo ... Ne toliko.
To je igra za izgubljanje časa, ko nič drugega ne počneš, ampak ko kupiš ne dodaj, odstrani samo naključne in ne vsem jim je všeč kaj??? Če plačam 3 $ po davku za igro, ki ne oglašuje dodatkov, jih vse odvzame
Super je, da skoraj ni dodatkov, tako dobra igra
Prisilni oglasi, čeprav piše, kliknite tukaj za dvojno nagrado. Ne želim dvojne nagrade, samo želim igrati igro brez oglasov vsakih 5 sekund. "Lahko kupite brez oglasov" "Oglasi naredijo našo igro brezplačno" "V nekaj sekundah lahko preskočite oglas" Tako da vam je dobesedno vseeno, da vsi ti ljudje govorijo številnim vsiljenim oglasim.
Uživam v tej igri, vendar je težava v tem, ko dvignem raven, tapnem rumeno in belo barvo in tapnem bonus, da se dodaja, tako da je to problem, vendar dajem 5 zvezdic, ker mi je ta igra všeč in se bo razdrobila na koščke in tam trikotnik in blok se drobita, všeč mi je😘
Will it Crush? Simulaatio kqb
Všeč mi je ta vrsta igre v prostem teku zaradi njene preprostosti in sposobnosti, da se preprosto odpre in igra. Vendar pa obstaja nekaj težav: v prvi vrsti igra ne more šteti kazalnega časa. Drugič, če telefona ne preklopite v način za letalo, boste prejeli oglase, ne glede na to, ali kliknete eno ali drugo možnost.
Lažno oglaševanje v drugih aplikacijah kot dodatek in ne samo, da vidite oglase za to igro, med igranjem igre vidite ŠE VEČ oglasov.
Tako zabavno in zadovoljivo je 😌
Super kul in zabavno
Všeč mi je ta igra, ki pomirja
Igrajte samo brez povezave. Količina oglasov je neresnična.
Preveč vsiljenih oglasov! Izberite možnost, da zberete bonus, ne da bi ga podvojili z oglasom, in vseeno dobite vsiljen oglas. Počakajte predolgo, da zaprete oglas, in ko se vrnete v igro, prejmite bonus možnost "medtem ko ste bili odsotni" z drugim prisilnim oglasom.Prisilni oglasi se ne smejo pojavljati v razmiku manj kot 3-5 minut.
Oglasi povsod. Collect X2 je prevara. Nagrade za višje stopnje so prisiljene in zaradi njih si ogledate oglas.
Najboljša akcija, ki sem jo imel v zadnjem času
Ta igra je zelo zabavna, a fantje pomislijo, koliko časa so potrebovali, da so vse to naredili za kodiranje in skripte, zato se ne bi smeli jeziti zaradi oglasov.
To ni igra. To je razvijalčeva "denarna krava". Dodaja igro, dodaja ojačitve, dodaja na višji nivo, dodaja zbiranje bonusov, dodaja dodaja ... Preprosta igra z enim očitnim namenom, "shovle" dodaja občinstvu. "Mogoče igrati", če popolnoma onemogočite omrežno povezavo.
Po prvi uri je prenehalo delovati. Zdaj vsakič, ko se poskuša zagnati, naleti na usodno napako. Super.
Pomaga mi tam dolgočasni dnevi
Ta igra je tako kul, dal ji bom 4 zvezdice, ker ima veliko denarja in ctush in še ena simpatija, ta igra je tako kul😁😁
ZELO preveč oglasov, večina pa je za izhod iz oglasov s 3 kliki. Samo grozno. Igra niti ni zanimiva. Samo neka kolesa rušijo kvadratke, niti skale, samo kvadratke. Lahka zagrabitev denarja.
Moje mnenje je res zabavno, saj vas bo zaposlilo
Summoner's Greed: Idle TD Hero Strategi mfh
Zabavna igra, vendar se ne more igrati, ker je preveč oglasov ... Vsakih 15 sekund je nov 10-sekundni oglas.
Will it Crush? Симулационни fwsw
Ta igra je super, res zasvoji, odličen zapravljavec časa in ko vas ni, se zbira, ko vas ni več! 5 zvezdic zagotovo
Ni slaba za kratkocasenje
To igro sem igral na telefonu, pred kratkim sem jo znova namestil, ko sem poskusil odpreti igro, se je zrušila. To se prej ni zgodilo.
dostojna aplikacija, dobra za preživljanje časa in, če sem iskren, nenavadno zasvoji
Ko sem to igro videl na mobilnem oglasu, sem bil vesel, da je ta igra naredila, kar je pisalo na pločevinki. Moji očitki glede te igre izhajajo iz zbiranja nagrad od višje stopnje in bonusov. Razumem, da mobilne igre potrebujejo prihodke od oglasov, vendar če je temu tako, odstranite vašo izbiro za obe možnosti nagrad, da vas pripeljejo do oglasa, in jo zamenjajte za nekaj drugega, kar bi ljudje želeli. Mogoče uro časovnega izkrivljanja za oglas ali kaj podobnega. Postavitev oglasov lahko ubije nekatere igre.
Nekako dober samo dodatek, kjer lahko izravnate brusilce, morda dodajte še to in 5 zvezdic
Dobra igra
Zabavna igra, vendar je količina oglasov odvratna. Razumem, da potrebuješ denar, a imeti in po vsaki malenkosti, ki jo naredim, ni v redu. Tudi, če ne IZBIRAM možnosti 2x, potem mi še vedno NE dajajte oglasa
Igra je bila zabavna, potem pa sem prišel do točke, ko vse stane x qa, vendar bi bil brez povezave 9 ur in bi dobil samo 1 milijardo, ker ne upošteva vaših množiteljev, ko ste brez povezave ali v bonusu ali na višji ravni ...
Igra smeti, ki je ni mogoče igrati zaradi preveč oglasov. Ne nameščajte!
Will it Crush? ማስመሰል uuct
To je zelo sproščena igra. Odlično za sproščeno, malo delavno, a zabavno aplikacijo. Poskusite, če želite igrati igro brez prevelikih zahtev.
Resnično uživam v igri, vendar veliko oglasov

Dobesedno vsak vnos vam daje še en oglas, to je v najboljšem primeru v redu, samo nehajte dajati oglase vsem, požrešni barabe
Tudi če kupite brez oglasov v trgovini, dobite vse oglase? Kako to deluje....
V igri sem užival, vendar je zagotovo PREVEČ oglasov 😤. Poleg tega je zelo prijetno. ☺️Če ne marate nedejavnih klikerjev, te igre ne priporočam. Igra je v redu, vendar nekaj zamika.🤗🤗🤗🤗🤗
Ta igra je preprosta in zabavna, kar mi je všeč. Toda dal sem mu eno zvezdico, ker sem plačal 2,99 $ za možnost brez oglasov, vendar ŠE PREJAMEM OGLASE, tudi če izberem možnost samo zbiranje. To je bik vimena. Svoj težko zasluženi denar sem plačal, da sem se znebil vseh oglasov, zakaj jih torej še vedno vidim. Povrni mi 2,99 $ plus davek ali popravi igro, tako da ko ljudje plačajo ta $, resnično ne dobijo oglasov.
To igro je popolnoma uničila neumna količina oglasov, dotaknem se ene redke rude in moram gledati 3 oglase, da jo pustim, večino časa sem porabil za gledanje oglasov
Je tako dobra, da je igra neverjetna, tako zabavna, da priporočam, da jo igrate
Odlična igra! ...če izklopiš wifi. Ta igra je resna oglasna kmetija.
Všeč mi je ta igra, vendar ima eno veliko pomanjkljivost. Thag pomanjkljivost je število oglasov, ki jih dobite, in razumem, da gre za prihodek, vendar je le veliko oglasov, zaradi česar je tako težko igrati, medtem ko nekaj počnete, in mi gre na živce velikokrat, ko se oglasi pojavijo.
Všeč mi je aplikacija, vendar ima veliko oglasov
Oglasov je preveč in je moteče
Všeč mi je. Čez nekaj časa postane samo dolgočasno
Vsakih 20 sekund se je pojavilo veliko oglasov, razen tega, da so bile nadgradnje zelo drage, a še vedno zabavne za igranje
Zabavna igra, dokler je ne uniči neskončen tok oglasov. Nadgradnja? Oglas Dobiti bonus? Oglas Igrati nekaj minut? Oglas Tudi vas prisili, da izberete eno od dveh izbir: 1) plačate brez oglasov ali 2) odstranite. Bodite pametni, preskočite to.
Prvih 30 minut je zabavno, nato pa vedno znova ista ponavljajoča se zmešnjava. Predlagam vam, da dodate nove stvari in mehaniko.
To je enako kot vsaka druga igra za drobljenje spiky wheel crushing. Izjemno malo truda, oglasi vsakih deset sekund. Pravzaprav ni nobenega igranja, gre samo za eksponentno formulo, ki je slabo zakrita z gumbi. Iskreno vam ga niti ni treba prenesti, da bi vedeli, da je smeti, vendar sem iz nekega razloga naredil. Svoj čas bi bilo bolje porabiti za karkoli drugega.
Kul ideja, toda neprekinjeni oglasi ubijajo zabavo. Razvijalci, če imate neprekinjene oglase, tega nihče ne bo igral in tako ali tako ne boste zaslužili. Vidite, kako to deluje? Poiščite boljši način za uporabo oglasov in zaslužili boste več denarja.