Post by rauchrontairile on Feb 23, 2022 15:12:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצת כסף ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Idle Miner Tycoon: Gold \u0026 Cash 2022 version ▞▞▞
משחק מעצבן
זה משחק מדהים. אתה הולך להתחבר ברגע שהתחלת למשחק הזה כי אתה תתרגש ואתה לא יכול אפילו לרצות להפסיק מהמשחק הנפלא הזה אם כי שקט פשוט אבל זה משחק נהדר לא רק לילדים אלא גם למבוגרים יותר. עבודה טובה👍👋👏
קשקש
יש כמו מיליון כפתורים על המסך הראשי, ורק חצי מהם קשורים למשחק. הדבר השני הוא רק שהם מנסים להשיג את הכסף שלך.
הייתי צריך את הכסף
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulyasiya rsvs
אני אוהב את המשחק. זה אמנם לוקח קצת זמן להתחיל לעלות רמה ולהגיע למחסומים אבל הכסף מגיע מאוד לאט וכשאתה עוזב הוא לא נותן לך הרבה כסף כשאתה חוזר. הבעיה היחידה שיש לי היא שהצבעים שלי ממשיכים להשתנות על המסך וכבר בדקתי אם זה הטלפון שלי אבל זה לא כך, אם זו תקלה או משהו בבקשה תקן את זה כדי שהכל לא יהפוך לירוק וורוד. תודה.😅
טוב
ככה ככה
נחמד בהתחלה מקווה לעוד
מגניב אש
זה משחק טוב אבל אני חושב שיש לי בעיה עם זה. התחלתי לשחק לפני חודשיים ומאז לא הצלחתי לעשות שום גיחות ואירועים (כבר שיחקתי במשחק הזה בעבר) ואני כל הזמן מלחיץ חץ כדי ללחוץ על הפרשות אבל כשאני עושה את זה אין מה לעשות שם. אתה יכול לעזור לי? יש לי מסכים של הכל.
مبمفك
אפליקציה מושלמת ממליצה
טוב עיוטחרחוכיעט ל
כיף אבל הלוואי שלכסף היה יותר משמעות בסך הכל די ממכר אבל הדרך בה המנהלים עובדים ממש לאט. וכשהבחור אוסף את המטבעות הוא לא מחכה מספיק זמן.
משחק לא רע, אבל הרכישות שלך במשחק הן יקרות מדי, נראה שזה אותו דבר עם כל המשחקים שלך, שיחקת בו לפני שנים והסרתי אותו כי הרכישות במשחק היו גבוהות מדי, חשבתי להסיר את ההתקנה שוב כי זה פשוט משעמם ללא תוספת חינמית או תגמולים הגונים זולים, איך שזה כספומט עם העלות, כדאי להסיר את ההתקנה
זה המשחק הכי אהוב עליי כי אני אוהב את המשחק הזה. המשחק רץ אוטומטית ונותן כסף במשחק אבל אני כועס כי המשחק הזה מתעכב לרוב. לא למכשיר שלי אבל אולי כל המכשירים זה המשחק הזה לאגר. אבל המשחק הזה מדהים מאוד
כיף מאוד
שיחקתי את המשחק הזה לסירוגין במשך שנים לא מזמן חזרתי אליו מאז שיצאתי לשחק בשמחה, אני מגיע לסוף אירוע שלי והוא מאבד באקראי את כל ההתקדמות שלי אי פעם!
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Симулације mky
יפהההההה קדימה קדימה
מעולה
מאוד כיף ומעביר את הזמן
לוקח לי מלא זמן להתקדם
המשחק מאוד כיף עם זאת, הייתי נהנה ממנו יותר אם כל המודעות לא יכסו את מסך המשחק.
אחלה דבר
לא מבינים בכלל מה לעשות
כאשר הרישונה מפעיל את המשחק הוא היה ממש נחמד ובתעות חייתי אותו ושניכנסתי אליו עוד פעם זה לא נתן לי
אני אוהב את המשחק הזה, אבל המודעות לא אבדו כראוי כבר חודשים ועכשיו שום דבר לא עובד. אני רק רוצה לשחק את המשחק כבר! חזור למודעות הקודמות לפחות הן עבדו!
טוב מאוד
🥰
אחלה של משחק שווה כל רגע!🙃
נחמד מעביר את הקורונה
זה אחלה משחק אני ממש אוהב אותו אז תורידו אותו
אני לא ממש שיחקתי בזה אבל זה נראה משחק באמת כיפי בשביל אח שלי התינוק
אם אתה אדם שאוהב דברים לפי סדר ורשימה אתה תאהב את המשחק הזה שהוא כל כך מאורגן אבל יש כמה הפתעות! בסך הכל אני אוהב את המשחק הנהדר הזה ומשחק כבר כמעט שנה!
אני נהנה מאוד מהמשחק הזה, אבל בעיה אחת שיש לי עם המשחק הזה היא מודעות Yahoo המפוצלות שלוקח לי שתי דקות לעבור. זה לוקח עשר שניות כדי ללחוץ על הבא, אבל זה לוקח שלושים שניות כדי שהלחצן הבא נטען. אתה יכול בבקשה להסיר את המודעות האלה מהמשחק? נתתי סקירה של שלושה כוכבים בגלל מודעות יאהו הנפרדות המגוחכות האלה.
הייתי רוצה להיות מסוגל לכבות את כל הצלילים באפליקציה בזמן משחק, אני ממש שונא לשמוע את הצלילים בכל פעם שאני לוחץ למעלה כדי לשדרג כורה או להחליף מסך. כשאני לוחץ על Sound Off, כל הצלילים צריכים להיות כבויים
אוהב לשחק במשחק הזה עובר זמן נהדר. התחלתי לשחק שוב לאחרונה. בזמן האחרון אמנם כשמשחקים את הפרסומות כדי להגביר את הרווח זה קורס או קופא....או אפילו אם זה לא קורה בסיכויים המועטים כשלוחצים על ה-x של המודעה בסוף זה ייסגר אבל לא ייתן לי את הדחיפה...
אפליקציה טובה
משחק טוב שמעביר את הזמן
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Symulacyjne aia
שיחקתי את זה זמן מה, אבל אני מניח שהגיע הזמן להמשיך הלאה - בגלל העדכונים האחרונים 90% מהמודעות לא נטענות או קורסות וזה גורםמשחק בלתי ניתן לשחק. מכיוון שאתה צריך לצפות לפחות בכמה פרסומות כדי להשתמש בחלק מהתכונות (groundhog, מיני-משחק מעלית וכו'). הֱיה שלום

Marvel Pinball Arkády ajv
גםץעע
גווווווווווווווווווו!!!!!!!!
יש בעיית באג שצריך לתקן. זה לא נותן לי לעבור למקום אחר. המשחק יהיה טוב יותר מ-2 כוכבים אם תוכל לתקן את הבעיה.
אז באגי שיחק כבר שנה שזה מזדקן כשאני בא להסתכל על הפרופיל וזה לא אני המזומנים והמפתחות שלי נעלמו. אנא תקן באגים.
משחק נחמד אבל קצת רפיטטיבי
אחד מעיצובי ה-UX הגרועים ביותר אי פעם. זה משחק מאוד מבולגן. הכל מאיר או מצביע או שיש עליו התראות מושכות עין. אפילו ממשק המשתמש שלו מעצבן. יותר מדי צבעים בחלק מהדפים שאתה אפילו לא יודע איפה לחפש.
הדרישה של המשחק לראות פרסומות, סבבה זורם על זה אבל היא לא בודקת את הפרסומות שלהן ולא פעם תוקעות את המשחק ככה שאי אפשר לשחק בכלל... זהו... ביי ביי.
הרא
המשחק הזה נהדר, אין כמעט פרסומות והמשחק עובד כשיש לך ביטחון, מה שהופך את המשחק לעוד יותר קל וגם אתה לא יכול להשתעמם תמיד יש מה לעשות