Post by rauchrontairile on Feb 23, 2022 15:03:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bez skúseností ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
.priveľa reklám po každom hraní je otravné
pekný
Milujem túto hru. Tak návykové a zábavné. Musel to vymazať. Dostali ste sa na 900 vysokých úrovní a prilepili ste sa na rovnakú hru. Tak smutné
Dostávanie reklám po každej úrovni, čo je pre mňa veľmi nepríjemné a hra je naozaj dobrá, ale reklamy sú tam vždy
Je tu príliš veľa reklám, opravte to!
Milujem túto hru, je taká zaujímavá a je tam toľko reklám, dobrá hra☺☺😘😘
تبلیغ داره ذوق بازی رو از آدم میگیره
Hra si vyžaduje veľa zábavy. Vidím, že v tejto hre je veľa zábavy a ľahko sa hrá
Má príliš veľa reklám. Na jednej úrovni sú 3 reklamy. Je to frustrujúce a robí to nudné
Veľmi zlá hra chcem ju zmazať😡😟😼 hru
Nemôžem to prestať milovať! Táto hra sa mi veľmi páčila, bola to taká relaxácia a stres. Bohužiaľ to končí v 1630, dúfam, že budú ďalšie úrovne. čaká na to!

Je to veľmi úžasná hra, veľmi relaxačná a bez napätia, mal som napätie, potom keď som hral túto hru, cítil som sa veľmi uvoľnene a bez napätia, taká pekná hra, ktorú by ste mali vyskúšať aj tí, ktorí si túto hru nenainštalovali
Veľmi dobrá hra, ostatné hry sa snažia byť ťažké, ale táto zostáva konštantná, za to ju milujem. Veľmi dobré tráviť čas na stretnutiach a podobne. Ďakujem pekne.
Príliš veľa politických príspevkov
Užíval si to, kým sa hra nevypínala. Uprostred hry a zrazu čierna obrazovka. Vypnúť, reštartovať, to isté.
Daný by dostal 5 hviezdičiek, keby nebolo toľko reklám. Pred a po každom kole je príliš veľa.
Pomôžte rýchlo prekonať čas.
Hra je dobrá, ale na reklamu
,😉
Candy Legend Gelegenheitsspiele eaw
Nie dobrá hra, ktorá vždy padá, ste ju dvakrát odinštalovali a znova nainštalovali a to isté robí aj mnohým reklamám
Nainštaloval iba túto aplikáciu. Jedinečné a návykové Milujte grafiku a hudbu. Skvelé pre nás staršie dámy.😊👍
Táto hra ma veľmi baví. Nie je to také ťažké, aby ste sa nemohli dostať cez úroveň, ale stále je to náročné. Páči sa mi, že sa človek môže v hre posúvať vpred a dostať sa na vyššie úrovne. Umožňuje vám mať pocit, že ste schopní pokračovať, čo vás k tomu povzbudzuje. Čo znamená byť naklonený zostať a hrať dlhšie. V skutočnosti som hry zavrhol, pretože bolo takmer nemožné prejsť cez ešte nižšie úrovne, ako napríklad úroveň 28 alebo 40. Ostatní vývojári by si z toho mali vziať ponaučenie.
dobra hra bola som na 81 level .stahujtr
V hre je príliš veľa reklám.
Kresby v strede kociek nie sú dostatočne svetlé. Nemám dobrý zrak, takže je ťažké ich vidieť. Frustrujúce
Spontánna hra vyžadujúca pozornosť. Užívam si to. Vďaka tvorcom tejto hry. (Sangjukta Mukherjee)
Cesta k množstvu reklám....
veľmi nabitá hra
ok hra
Pravidlá nie sú jasné. Keď víla oslobodí, neviem. Malo by byť jasné, čo hráč musí urobiť alebo dokončiť. U
Keďže je to dlhá doba, ale nie sú k dispozícii žiadne ďalšie úrovne, stále sa to zobrazuje čoskoro
Slabý herný plán.
Candy Legend Jednoduché hry uxlq
Candy Legend Інше dja
Tank Hero Arkade zdmq
toto je veľmi ľahká hra a môžem ju dokončiť veľmi ľahko Som na úrovni 1000 teraz by táto hra mala byť trochu ťažšia, pretože je taká jednoduchá, že som sa pri hraní tejto hry začal nudiť, pretože jednu úroveň môžem dokončiť iba v jednom alebo dvoch kolách
je to dobré, ale príliš veľa pridáva nudu 😐😕😒
Velmi uvolnujuce a ukludnujuce, presne to, co navrhol doktor.😍😋🤩🙃
Najlepšia hra
príliš veľa reklám, ale je to návykové
Mega super hra
Candy legend je veľmi dobrá hra. Prial by som si, aby som tomu dal viac ako päť hviezdičiek. Ďakujeme, že ste pripravili hru plnú zábavy a zábavy. Dúfam, že ostatní sa cítia tak, ako sa teraz cítim ja.
Celkom ok hra 😀
Hralo sa len chvíľu. Nech sa páči zatiaľ.
Príliš veľa reklám
Je to veľmi pekná hra a myslím si, že každý by si mal túto hru vyskúšať a potom je tu veľa prekvapivých častí, ako je web, ktorý prekročíme prvou bránou, ale na konci by som chcel povedať, že by to mal vyskúšať každý
hra je v poriadku, ale príliš veľa reklám.. čo ma irituje..!!
Candy Legend Εύκολα oqe
Som na úrovni 80 a baví ma táto hra!! Hra sa mi páči, ale nemôžete sa dostať cez úroveň 88, skúšal som to 5 krát. Nepodarilo sa mi to. Tak som vyšiel.
Veľa reklám
Vôbec nie to, čo som si stiahol. Táto hra je o stavaní domu a hra, ktorú som dostal, je záchrana morských panien. Veľmi sklamaný
Žiadna možnosť vypnúť rady alebo návrhy. Stáva sa to veľmi nepríjemné, veľmi rýchlo. Bez váhania som odinštaloval.
Naozaj si užite hru. Veľmi náročné
Dobrodružné! Som zvedavý, kam idem, všetko, čo náhodou pri hraní vidím, je len vyššie číslo! kde sú stimuly.